Bedankt

Bedankt voor uw reactie!

Sluiten

Bedankt!

U bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Wil u op de hoogte gehouden worden van nieuws uit uw regio, vul dan hieronder uw gemeente in.Sluiten OK
Even wachten... Uw gegevens worden verstuurd

Uw mening

In de zomer van 2014 kregen de inwoners van de betrokken gemeenten Oud-Heverlee, Bierbeek, Boutersem, Tienen en Hoegaarden de mogelijkheid om hun vragen en reacties op het voorlopige inplantingsplan voor het Windpark E40 over te maken aan de initiatiefnemers Storm en Elicio. Al de vragen die Storm en Elicio toen ontvangen hebben, kan u via de links onderaan deze pagina terugvinden.

In het voorjaar van 2015 werd over deze reacties overleg gepleegd met de lokale stakeholders, waaronder de gemeentebesturen. Het resultaat van dit overleg is een aangepast inplantingsplan dat voor het Windpark E40, dat maximaal rekening houdt met de bezorgdheden van omwonenden en andere stakeholders.  Het aangepaste inplantingsplan kan u in detail raadplegen op deze website. 

Milieueffectenrapport

Dit aangepaste inplantingsplan is nog niet definitief. De aanpassingen die nu doorgevoerd werden, hebben allemaal betrekking op de opmerkingen die Storm en Elicio ontvingen vanwege de omwonenden en hun vertegenwoordigers, en de lokale besturen. Het milieu-effectenrapport voor het windpark, kan mogelijk aanleiding geven tot bijkomende wijzigingen

Een definitief inplantingsplan zal er dus pas zijn nadat ook het milieueffectenrapport voltooid is.

Hieronder vindt u de links naar een overzicht van de vragen die Storm en Elicio tijdens de overlegronde in 2014 ontvangen hebben. Deze vragen en opmerkingen werden verwerkt, beantwoord en geanonimiseerd. 

Bij de veelgestelde vragen kan u terecht voor de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Ter voorbereiding van het aangepaste inplantingsplan werd een samenvattend overzicht gemaakt van de belangrijkste opmerkingen over het inplantingsplan van het Windpark E40. Dit overzicht werd gebruikt als basis voor het overleg met lokale besturen en andere stakeholders over aanpassingen aan het inplantingsplan voor het Windpark E40.

Dit overzicht kan u hier downloaden.

Onze adressen

U kan ons ook contacteren via volgende coördinaten:

Storm
Borsbeeksebrug 22
2600 Berchem 

Tel: 03 210 07 20
BE 0839 407 712

info@storm.be

Elicio
John Cordierlaan 9
8400 Oostende
Tel: 059 569 700
BE 0552 775 977

info@elicio.be

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volg het windpark E40 op de voet.